Är du intresserad av att utveckla ditt flöjtspel?

Jag är utbildad flöjtlärare med instrumentalpedagog examen från SMI i Stockholm och har genom åren undervisat mycket, både privat och på olika skolor runt om i Sverige. Jag har arbetat på Södra Latin och SMI i Stockholm samt Kulturskolan i olika ämnen. Mest har jag gett lektioner i flöjt, piano, musikteori och improvisation. En av mina specialiteter är att jag också håller Workshops i flöjtimprovisation och hur man kan utveckla sin egen kreativitet som jag tycker är både roligt och viktigt att dela med mig av.

Det är du som bestämmer vad du vill fokusera på, hur du får en bättre ton, andning, eget skapande, teknik eller kanske få större inblick i interpretation och någon specifik kompositör eller genre som du vill utveckla.

Som klassiskt skolad flöjtist har jag en egen nisch i och med att jag har improviserat och spelat mycket jazz. Du som vill utveckla ditt improviserande kan också få hjälp med det!

Skype lektioner går också bra om ni bor i en annan del av världen, jag brukar skräddarsy ett upplägg för varje elev, alla nivåer och alla åldrar är välkomna.

Jag undervisar mest i Stockholm men även i övriga Sverige och internationellt. Hör gärna av er om ni är intresserade av flöjtlektioner eller något annat ämne på följande mailadress: info@magnusbage.com

 

Här nedan kan ni ta del av omdömen från några av mina elever:

 

fullsizerender

 

Magnus har hjälpt mig att ta mitt flöjtspel till en ny nivå! Efter 3 terminer i en nybörjargrupp ville jag utveckla min spelteknik vidare och detta har jag verkligen fått hjälp med. Magnus är duktig på att guida genom alla små steg som behövs för att utvecklas i spelandet. Varje lektion ger ny inspiration tack vare Magnus uppmuntran och lärorika råd. Jag har fått helt nytt intresse för tvärflöjt och framstegen har gjort spelandet roligare.

Miia Ekholm

Jag fick möjligheten att börja hos Magnus som 12-åring då jag tidigare hade gått på Lidingö-musikskola hos en lärare som varken uppmuntrade eller gjorde så att jag utvecklades särskilt mycket. När jag började hos Magnus öppnades en ny del av musik-världen då han inte bara inspirerade och gav goda råd utan även lyssnade på mig och tog hänsyn till min musiksmak. Efter ett långt sommarlov utan piano år 2016 så tappade jag lusten lite men efter en till lektion hos Magnus så har jag blivit mer inspirerad till att faktiskt spela mycket hemma och njuta av det. 

Astrid Wanecek, 15, år

Jag har spelat flöjt hos Magnus i ett knappt år och skattar mig lycklig att ha hittat honom som flöjtlärare. Jag har gjort framsteg som jag inte trott var möjliga så snabbt. Jag tror det beror på att Magnus kan ge mig konkreta verktyg för hur jag ska jobba med flöjten och med ett stycke. Han har en väldigt bra känsla för vad jag behöver och hur högt han kan lägga ribban. Lektionerna och styckena jag får är utmanande, men de är alltid överkomliga och jag känner mig stolt när jag har bemästrat en svårighet. Jag går alltid ifrån hans lektion fylld av energi och glädje över mitt instrument. Jag rekommenderar honom helhjärtat!

Sibylle Herzer