“Kristallen” – Live!

Nu kan du titta och lyssna på delar från vår konsert “Kristallen” från i somras.

Allt gott hälsar Magnus och Janne!

IMG_5746

 

Vi avslutade “Kristallen” den 20 juni efter 5 fantastiska konserter i norra Sverige – Östersund i Offerdals kyrka. Där fick vi stående ovationer av en mycket varm och generös publik. TACK Östersund och alla entusiastiska arrangörer, musik älskare samt Estrad Norr som sjösatte produktionen med oss. Här nedan är en recension från Länstidningen i Östersund.

http://www.ltz.se/kultur/musik/konsertrecension-folkvisa-pa-turne-i-nya-fracka-klader

 

Själva programmet när Estrad Norr annonserade det under våren 2016:

 

banner3_thumb

imgres

 

 

 

 

 

 

I juni ska jag tillsammans med min kollega Jan Levander upp till Östersund i Norrland med Estrad Norr som arrangör! Vi framför våra gamla svenska folkvisor tillsammans med egna låtar i folkvise stil som vi jobbat med länge. Mikael Skoglund – pianist, Svante Söderquist – bas Tomas Nyquist – slagverk och stråkkvartetten Arche Jamt kommer att vara med i ett fantastiskt crossover program som vi hoppas faller våra vänner i Östersund i smaken!

Allt gott, Magnus

Micke_och_Svante

Mikael Skoglund och Svante Söderquist

 

En inspelning för vår andra demo av Kristallen 2013:

Jag och Jan Levander spelade in våra folkvise arrangemang den 6-7 december 2013 och det var otroligt kul! En kanon bra stråkkvartett var med och en jazztrio med några av Sveriges bästa jazzmusiker. Vi spelade in analogt och vi ser fram emot att mixa och lyssna på det klara resultatet. 2:a demon i detta stora projekt!

IMG_0886