Två nya uruppföranden!

 Uppsala Kammar solister

Uppsala

Nils-Erik Sparf, violin, Klara Hellgren, violin, Bernt Lysell, violin,

Susanne Magnusson, viola och Erik Wahlgren, cello –  deras hemsida: http://www.musikiuppland.se/uppsala-kammarsolister

 

Gotlandsmusiken jazztrio

25812
Jean-Simon Maurin; Piano. Nils Ossman; bas och Marcus Grufstedt; trummor/slagverk

 

Under festivalen LJUDVÅGOR så framfördes två av mina nyskrivna verk för Uppsala kammarsolister och för jazztrion på Gotlandsmusiken. Musiken blev mycket uppskattat och det var ett magisk ögonblick när kammarsolisterna spelade mitt stycke “Reflections of Gotland” på ett helt fantastiskt vis. Följande dag gjorde jazztrion ett helt strålande framförande av min musik “Satori Extended”. Jag är mycket tacksam för deras professionalitet och värme, jag vill utrycka ett STORT TACK till alla mina vänner och musikkollegor!

De två uruppförandena var ett avslut på ett fantastiskt år på Gotland och Gotlands tonsättarskola där jag gått ett år på “Fri konst”. Jag vill också rikta ett stort tack och stor tacksamhet till mina fantastiska lärare, Mattias Sandell, Henrik Strindberg och Per Mårtensson för deras stora kunskap och generositet som de har delat med sig av på ett mycket varmt och personligt sätt!

Allt gott till er alla önskar Magnus

Lyssna på “Reflections of Gotland – Light” här: